ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Мачът между Григор Димитров и Новак Джокович стана повод за недоволство сред сръбските фенове на тениса. 

По подобие на картината на тв гиганта Евроспорт в България и тази в Сърбия бе сменена с предаване на корта, на който играеха Анди Мъри и Роберто Баутиста-Агут, а след това отново се пренесе на балканския мач.

Telegraf.rs описва ситуацията като истински конфуз", които е оставил феновете объркани и гневни, и ги прогонил от телевизионните екрани.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Причината е, че те сметнаха мача между Джокович и Димитров за по-малко интересен от срещата между британеца и испанеца. Изключително неочаквано и преди всичко разочароващо решение", пише Telegraf.rs.

Blic.rs допълва възмущението с материал "Това е безумното обяснение защо прекъснаха предаването на мача на Джокович, което никак няма да е хареса на зрителите".

"Дори коментаторът беше толкова смутен, че предпочете да не казва каква е причината за решението. От централата на Евроспорт просто решиха, че другият мач е по-интересен. Това никак няма да се хареса на тв зрителите, които бяха лишени от възможността да гледат истински тенис спектакъл", пише изданието.

Междувременно стотици сръбски фенове изразиха възмущението си от прекъсването на тв предаването.

"Ако нямаше друг мач, Евроспорт щеше да предава ски състезания. Дано повече не вали сняг", "Просто не могат да му простят, че е сърбин", "Как така играч с 21 титли от Големия шлем вече не е интересен", "Срам, срам и пак срам! Вече ще гледам всичко по-интернет", "В Австралия го изгониха миналата година, в САЩ му забраниха да влиза, а в Европа не му предават мачовете", гласят част от коментарите в интернет.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК