Четирима от Топ 10 на световната ранглиста при мъжете. Нито една от първите 15 при жените. Компанията в полуфиналите на Откритото първенство на Франция не можеше да е по-разнородна. Епизод 58 от съперничеството между Джокович и Надал и битката на следващото поколение Зверев – Циципас украсяват програмата в голямата четворка на „Ролан Гарос”.

Все още можете да се възползвате от предложението на WINBET за 10% кеш-бек за квалифициращите залози за срещите от турнира. Няма ограничения за сумата на залога, неговия вид (единичен, множествен или комбиниран), броя на поставените залози, както и за коефициентите, на които са поставени. Всички подробности за правилата и условията на промоция са налични тук.

Зверев – Циципас: Циципас води 5:2 в преките мачове

Зверев стигна полуфинал без да срещне съперник от Топ 40 на света. И сега летвата се вдига страшно високо. Циципас е в страшна форма (само един загубен сет) и има недовършена мисия отпреди година, когато на полуфинал докара Джокович до пети сет. Шансовете да стигне неделния финал WINBET оценява на 1.44. Но можете да се осмелите и със „Стефанос Циципас -1.5 сета” за 1.81.

Джокович – Надал: Надал има само един загубен сет в Париж от две години насам

В очите на мнозина това е финал преди финала. Джокович води 29:28 в преките показатели, но на клей положението е твърдо под контрола на Надал – 7:19. В сряда испанецът загуби първия си сет в Париж от две години насам, докато Джокович мина през ада докато сломи Матео Беретини. Коефициентът на WINBET за победа на Надал е 1.35 и бързо пада. Предимството без съмнение е на страната на 13-кратния шампион в Париж, но не забравяйте, че преди осем години на същия стадий на турнира му трябваха 55 гейма докато стигне до успеха. Джокович трудно ще допусне повторение на финала от миналата година (0:6, 2:6, 5:7), но дори и да вземе сет „Рафаел Надал -3.5 гейма” при 1.59 не изглежда трудно за постигане.

Павлюченкова – Зиданшек: И двете изиграха по три трисетови мача на турнира

Приказката на Зиданшек няма край. Словенката живее четвърти живот в турнира, след като спечели с 9:7 финален сет срещу Андреску, обърна Синякова от 0:6 в първия сет и излъга Бадоса за 8:6 в трети сет. Пътят на Павлюченкова бе много по-впечатляващ (победи срещу Соболенко, Азаренка и Рибакина) и тя логично е считана за фаворит. Залози за победа на рускинята WINBET приема при коефициент 1.57. Но след всичките драми по пътя на двете „Общ брой геймове над 20.5” с коефициент 1.73 няма да е неочакван изход.

Крейчикова – Сакари: Десети мач за Крейчикова в рамките на 11 дни

След като детронира Швьонтек, гъркинята Сакари е новата фаворитка за шампионка. За нея е плюс, че няма да има и ден пауза, за да осъзнае какво е постигнала и инерцията от победата на четвъртфинал няма да е отминала. WINBET дава коефициент 1.55 за победа на гъркинята, която загуби само един сет в турнира и то след тайбрек. Крейчикова се разкъсва между сингъл и двойки (полуфинал и в двете надпревари), но оправда очакванията за завързан, макар и двусетов, мач с Гоф. И сега вероятно сценарият ще е сходен. Помислете върху „Общ брой геймове над 20.5” за 1.72.

*Коефициентите са валидни към 4:00 ч. на 10 юни 2021 г. за актуални коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!