Рафаел Надал призна след победата си в първия кръг на Аустрелиън Оупън, че му е писнало да слуша за Новак Джокович. Испанецът смята, че има и по-виновни от Ноле в ситуацията.

„Не знам дали Джокович е трябвало да играе в Мелбърн, но вече ми писна от всичко това. Преди седмица, когато спечели на първа инстанция, казах, че съм съгласен, защото решението е взето от съда. Те казаха, че всичко с визата му е наред. Вчера съдът сметна нещо различно, няма да говоря против правосъдието.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Мисля, че в света на спорта, идеалът трябва да е най-добрите да играят в най-добрите турнири. Най-добре за всички щеше да е Джокович да играе. Не мога да кажа повече, защото ситуацията е много неясна“, допълни Матадора.

„Винаги съм уважавал съперниците си. Така ти е по-лесно в съблекалнята. Чувстваш се по-щастлив. Новак не е изключение. Пожелавам му всичко най-добро. Ситуацията се усложни. Не мисля, че той е единственият, който е допуснал някаква грешка. Има и по-виновни от него. Бих искал той да играе на турнира“, каза още Надал на пресконференцията след победата си над американеца Маркос Хирон с 3:0 сета.