Сексапилната украинска тенисистка Даяна Ястремска даде изключително странно обяснения за попадането в организма ѝ на забранени вещества. В началото на годината тя беше отстранена от спорта заради положителен допинг тест.

Германското издание „Шпигел“ се сдоби с показанията на 20-годишната тенисистка пред Международната федерация по тенис и пред Спортния арбитражен съд в Лозана. И двете инстанции отхвърлиха жалбата на Ястремска срещу наказанието.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Украинката обявила, че препаратът „Местролон“ е попаднал в нейния организма по време на секс с бившия ѝ приятел, който е използвал лекарство заради проблем с потентността.

Германското издание допълва в информацията си, че бившето гадже на Даяна Ястремска опровергава показанията на тенисистката. Той твърди, че бащата на украинката му е предлагал пари, за да поеме отговорността за положителния допинг тест.

Ястремска има три победи в турнири от категория „International“ и една титла в категория „Premier“, спечелена в Аделаида. Най-добрият ѝ резултат в турнир от „Големия шлем“ е участието в четвъртия кръг на „Уимбълдън“ през 2019 г.