ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Легендарният германски тенисист Борис Бекер излезе от затвора, но получи нов жесток удар. Той беше уволнен от авторитетната британска медия „Би Би Си“, където беше анализатор на тенис турнири.

Бекер ще работи за „Евроспорт“ за предстоящото издание на Australian Open (16-29 януари). От „Би Би Си“ обаче са категорични, че не могат да използват 55-годишния германец, тъй като до изтичането на присъдата му през 2024 г. той няма право да посещава Англия.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Това означава, че Бекер не може да присъства студиото на телевизията и се явява причина британската медия да прекрати договора си с него.

Уволнението от „Би Би Си“ е допълнителен удар по разклатеното финансово състояния на легендарния тенисист. Както е известно, той беше пратен в затвора заради укриване на доходи при обявяването на фалит.

Бекер ще анализира мачовете от Australian Open за "Евроспорт" от студиото в Унтерфьоринг. Той не може да посети турнира в Мелбърн, тъй като според австралийското законодателство не може да бъде издадена входна виза на хора, които имат да изтърпяват поне едногодишна присъда.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!