ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров ще играе с Даниел Алтмайер в последния мач на корт "Симон Матийо", стана ясно от публикуваната от организаторите на "Ролан Гарос" програма за съботния ден.

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Срещата от третия кръг на турнира между българина и германеца се очаква да се играе в късния следобед - след 17 часа. Тя е четвърта на третия по големина корт в тенис комплекса в Париж и ще започне след края на мача между Бианка Андрееску от Канада и Леся Цуренко от Украйна. 

Преди това на същия корт са двубоите Йошихито Нишиока (Япония) - Тиаго Сейбот Уайлд (Бразилия) (от 12 часа) и Екатерина Александрова (Русия) - Беатриз Хадад Мая (Бразилия). 

Вчера Гришо записа втора победа в Париж след 7:6(4), 6:3, 6:4 над финландеца Емил Руусувуори в първия мач помежду им досега. Световният №79 Алтмайер пък изхвърли осмия в схемата Яник Синер след 6:7(0), 7:6(7), 1:6, 7:6(4), 7:5 за 5 часа и половина на корта.

24-годишният германец и Григор са играли веднъж досега, като победата е в полза на българина. Това се случи на турнира в Индиън Уелс през 2021 г., когато хасковлията се наложи с 6:4, 6:2.

При победа над Алтмайер Гришо ще се класира за четвъртия кръг на "Ролан Гарос". В него той ще играе с победителя от срещата между Александър Зверев и Франсис Тиафо, която е поставена във вечерната програма на централния корт "Филип Шатрие".

РЕЗУЛТАТИ ОТ "РОЛАН ГАРОС" ПРИ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!