ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кондиционният треньор на Роджър Федерер - Пиер Паганини, обяви, че легендата все още не знае дали ще може да играе на Laver Cup, който ще се проведе от 23 до 25 септември в Лондон.

Последен ден на играта ни! Спечели с БЛИЦ и Sofia Open!

Winbet - победата е емоция! (18+)

41-годишният Федерер обяви миналата седмица, че това ще бъде последният турнир в кариерата му на професионално ниво, но не е сигурно дали ще може да се представи пред публиката в английската столица.

"Той ще се реши в последния момент. Роджър тренира последните дни, ще види как ще се чувства. Всички сме развълнувани от това, което се случва в Лондон. Вярвам, че той ще излезе на корта, и че публиката ще има възможност да го поздрави", коментира Паганини пред швейцарския "Блик". 

Кондиционният треньор добави, че Федерер и екипът му са знаели през юли, че е настъпил краят на кариерата му - "Още тогава ни беше ясно, че всичко е приключило."

Федерер пътува до Лондон и тренира в "O2 Арена", където трябва да играе в отбора на Европа с Рафаел Надал, Новак Джокович, Анди Мъри, Каспер Рууд и Матео Беретини.

Отборът на света пък ще бъде представен от американците Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Джак Сок и Томи Пол, австралиецът Алекс де Минор и аржентинецът Диего Шварцман.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК