ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Григор Димитров падна тежко от Даниил Медведев (Русия) на  полуфинал на турнира в Ротердам с 1:6, 2:6.. От добрите изяви на Гришо в предишните двубои нямаше и следа, а хубавата приказка, че нашето момче може да стигне финала и да спечели трофея, приключи.  Така общият резултат от мачовете между двамата вече е 5:2 в полза на руския тенисист. 

ПЪРВИ СЕТ 
Двамата си взеха  първите подавания. След това обаче дойде първият пробив за Медведев – 1:2.  
Руснакът нямаше никакъв проблем в третия гейм и го взе повече от убедително, затвърждавайки пробива.

Гришо опита да е агресивен, но допусна няколко непредизвикани грешки, които не му позволиха да вземе поне още един в първия гейм. А и руснакът игра превъзходно и не остави шанс на хасковлията.  

Така силното представяне на Даниил продължи, за да се стигне до последния гейм в първия сет. Изумителен удар на Медведев и двойна грешка на българина подсказаха какво ще се случи след малко - 0:30. Медведев връщаше всяка топка, а нервите на Гришо не издържаха и изпрати бекхенда си в аут - 0:40.
После уж Григор се посъбуди, но руснакът не позволи изненада и пак с пробив спечели първия сет.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

ВТОРИ СЕТ
Медведев започна втория сет по начина, по който завърши първия и успя да спечели първия си сервис гейм. Той пак проби Димитров при първия сервис гейм на хасковлията за втория сет, с което поведе с 2:0. Първата ни ракета успя да върне пробива в третия сет, след като преди това достигна до равенство при 40:40. Димитров съумя да достигне до равенството, след като спечели втория си сервис гейм при 2:2.
Гришо достигна до 40:0 в петия сервис, в който обаче руснакът успя да спаси три брейк пойнта и да поведе с 3:2. Медведев достигна до втори пробив в шестия гейм, с което поведе с 4:2 гейма. Логичното накрая се случи и Григор загуби мача никак леко.

 



Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК