ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Един от тримата най-добри тенисисти в последните години Рафаел Надал направи интересно признание в последното си интервю.

След като преди дни обяви Новак Джокович за обсебен по рекорда за най-много титли в турнирите от Големия шлем, сега испанецът каза, че сърбинът е безспорният №1 в историята на тениса.

"Вярвам, че числата са си числа и статистиката си е статистика. В този смисъл Джокович има по-добри показатели от моите и това е безспорно", каза Надал в интервю за вестник "Ас".

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Това е истината. Останалото са предпочитания, вдъхновение, усещания, които единият или другият може да ви предаде, за да харесате мен или него повече. По отношение на спечелените титли Джокович е най-добрият в историята и няма какво да обсъждаме този въпрос.

Казах го, когато бях с най-много титли от Шлема, казах го, когато бяхме равни с Джокович и го казвам сега, когато вече съм на второ място. Няма да бъда този, който се опитва чрез лична борба да бъде това, което не съм. Аз съм много доволен от всичко, което съм постигнал", добави испанецът.

Надал поздрави Джокович за всичко, което постига на корта в момента и определи сънародника си Карлос Алкарас като единствения съперник на сърбина.