ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Андрей Рубльов победи сънародника си Даниил Медведев с 6:7 (7:9), 6:3, 7:6 (9:7) за два часа и половина в руското дерби от "Червената група" на финалния АТП турнир за тази година в Торино.

Първият сет започна равностойно, но Рубльов успя да пробив съперника за 3:1. Последваха няколко сервис гейма на нула, а Медведев върна интригата в деветия гейм, в който проби сънародника си за 4:5, а след това изравни. Рубльов пропиля два сет пойнта и се стигна до тайбрек. Там той поведе с 6:2, но загуби със 7:9.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Вторият сет протече с ранен пробив за Рубльов за 2:1, след което играта тръгна гейм за гейм. Медведев обаче допусна пробив при 5:3 за съперника и сетовете бяха изравнени (6:3).

Третият сет бе най-равностоен и премина без пробиви, макар Рубльов да имаше шанс да поведе при сервис на Медведев в третия гейм. В тайбрека Рубльов поведе с 6:3, но допусна равенство 7:7. За разлика от първия сет обаче успя да се пребори и триумфира с крайното 9:7.

От 22:00 часа тази вечер е другата битка от групата, която противопоставя Новак Джокович (Сърбия) и Стефанос Циципас (Гърция).

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК