ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Руският тенисист Андрей Рубльов благодари на Комисията по контестации, след като неговото обжалване за дисквалификацията му от турнира в Дубай бе успешно. В полуфиналния мач от турнира с Александър Бублик руснакът изпусна нервите си и с разкрещя в лицето на съдия на линията, който се оплака на съдията на стола за обиден език.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Искам да благодаря на Комисията по контестации, че приеха моето обжалване и промениха първоначалното решение на ATP да ме дисквалифицира от полуфинала в Дубай, с което ми бяха взети точките и парите от наградния фонд, които спечелих миналата седмица. Надявам се в бъдеще ATP да погледне по-внимателно това правило и ще направи промени, така че съдия не може да повлияе на изхода на даден мач без чисти доказателства и без да даде право на играча на видео ревю. Въпреки че съм разочарован от това, че не успя да завърши полуфинала си в Дубай, съм благодарен за подкрепата, която получих в последните два дни. Обещавам, че ще си взема поука от това и ще се опитам да съм по-добър играч и човек", написа Рубльов в социалните мрежи.

За достигането си до полуфиналите в Дубай световният номер 5 ще вземе 200 точки за световната ранглиста и 157 775 долара от наградния фонд.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!