ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Чилиецът Николас Джари се класира на финала на АТР 250 турнира в Женева след победа със 7:6(3), 6:3 над поставения под №3 в основната схема Александър Зверев и ще спори с Григор Димитров за титлата утре от 16:00 часа.

Джари има победа в единствения си мач с Гришо досега, след като се наложи над българина с 2:6, 6:4, 7:6(2) през 2019 година на осминафинал на АТР 500 турнира в Барселона.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Тази вечер Джари показа много солидна игра срещу Зверев, като в първия сет не предостави брейкбол на германеца. В седмия гейм дори стигна до две точки за пробив, но бившият №3 в света се измъкна – 5:6. Стигна се до тайбрек, в който чилиецът поведе с 5-0 точки и преднината му позволи по-спокойно да затвори частта 7:6(3).

След почивката Джари реализира брейк за 3:1 и затвърди. Той продължи да има контрол в подаванията си до самия край, като единствено заради малко по-голямото напрежение се изправи пред брейкбол в деветия гейм, когато сервираше за победата. Тогава изостана 30:40, но спечели следващите три точки и елиминира съперника си – 6:3.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!