Синът на режисьора Магърдич Халваджиян Бедрос стана обект на редица гневни коментира, след като на профила си във „Фейсбук“ поздрави диджей Мартен Роберто, че не е изпълнил молбата на Новак Джокович да пусне песента „Луда по тебе“ на Камелия след шоу мача срещу Григор Димитров във вторник вечерта. Освен това постът на Бебо Халваджиян има и обидна квалификация за сръбската суперзвезда на тениса.

Под публикацията си Бебо Халваджиян беше разнищен в коментарите. Хората се обединяват, че позицията му е правилна и диджеят е трябвало да изпълни желанието на Джокович да чуе любимата си българска песен заедно със зрителите в залата.

Имаше както позитивни критики, така и направо обидни коментари за Бедрос. Заради позицията му, че песента на Камелия е мазна чалга, хората припомнят на Бебо Халваджиян, че баща му е снимал клиповете на редица от хитовете в българския попфолк.

„Бебо, да, всеки има право на мнение. Приемам го, но с усмивка и с най-добри чувства ти казвам, че е напълно неадекватно. Вероятно си написал тези глупости, за да възпалиш аудиторията или да направиш впечатление с различно мнение. Забавна провокация се получи. Аз го приемам като виц и се смея на това словоблудство“, пише в коментар певецът и бивш телевизионен водещ Иво Танев.

Бедрос Халваджиян сам участва в дискусията под публикацията си. Според него много хора са гледали мача между Новак Джокович и Григор Димитров пред телевизора с ракийка и салата и са щракали с пръсти. Това допълнително нажежи коментиращите.

ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ПОД ПУБЛИКАЦИЯТА НА БЕБО ХАЛВАДЖИЯН