Тенис турнирът в София от категорията АТР 250 вече има ново име. Това обясни директорът на компанията "Брандплюс", която представлява собствениците на събитието. 
 
"В качеството си на компанията, която представлява собствениците на АТР събитието от категория 250, започващо на 4 февруари 2018 г., ние от Брандплюс потвърждаваме, че събитието ще се състои в гр. София и представяме името на Турнира – "София Оупън 2018", заяви директорът на компанията Барат Годхинди.

"Изказваме цялата си благодарност на досегашния генерален спонсор Гаранти Коза и партньор Коза Уърлд оф Спортс" добави Годхинди. 

"Ние ще организираме събитие от най-високо ниво с ръководството на изключително опитния и уважаван турнирен директор Пол Макнами и неговия международен утвърден екип. Събитието разполага с финансовата подкрепа на няколко сериозни, значими и големи партньора, с  които ще се гарантира успеха на спортно събитие на 2018 г. в София. Очакваме да видим всички с зала "Арена Армеец София" от 4 до 11 февруари 2018 г. и да станем свидетели на страхотни емоции на Централния корт", добави още той.

Григор Димитров спечели изданието през февруари тази година, когато на финала победи Давид Гофен. Гришо вече потвърди, че ще го видим в София и на следващия турнир след по-малко от два месеца.