ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Организаторите на „Уимбълдън“ не дават почивка на българските представители на турнира. Григор Димитров и Виктория Томова вчера започнаха с победи участието си на кортовете в „Ол Инглънд Клъб“ след доста перипетии заради лошото време над Лондон.

Днес обаче отново ще играят. Предстои да се проведат срещите им от втория кръг на „Уимбълдън“. Двубоят между Гришо и Иля Иващка (Беларус) според програмата ще започне най-рано в 18:00 часа. Двамата трябва да изчакат края на три двубоя преди да излязат на корт №3.

Вчера хасковлията се справи с лекота с японеца Ши Шимабукуро (6:1, 6:2, 6:1), въпреки че срещата беше прекъсвана два пъти заради дъжд, а в един момент на корта нахлуха двама демонстранти, протестиращи срещу употребата на петролни продукти.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Най-рано за 16:30 часа е предвиден мачът от женската схема между Виктория Томова и британката Кейти Бултър. Мачът е предвиден за корт №12, а преди неговото начало трябва да приключат две други срещи.

Вчера българската тенисистка елиминира световната №27 Бернарда Пера (САЩ), след обрат - 6:7(3), 6:3, 6:3. Двубоят започна във вторник, но заради дъжд беше прекъснат и изместен за сряда.

Всички часове на мачовете са условни заради непредвидимото време в Лондон и при нови валежи ще има отлагане за по-късни часове.

ПРОГРАМАТА НА КОРТОВЕТЕ НА ГРИГОР ДИМИТРОВ И ВИКТОРИЯ ТОМОВА
Корт №3
Начало в 13:00 ч.: Томас Ечевери – Стан Вавринка
Не преди 14:30 ч.: Виктория Голубич- Ана-Каролина Шмидлова
Не преди 16:30 ч.: Лейла Фернандес – Каролин Гарсия
Не преди 18:00 ч.: Григор Димитров – Иля Ивашка

Корт №12
Начало в 13:00 ч.: Каролина Мухова – Юле Ниймайер
Не преди 14:30 ч.: Матео Беретини – Лоренцо Сонего (6-7, 6-3, 7-6, 1-1)
Не преди 16:30 ч.: Виктория Томова – Кейти Бултър

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

РЕЗУЛТАТИ И ПРОГРАМА НА "УИМБЪЛДЪН" ПРИ МЪЖЕТЕ

РЕЗУЛТАТИ И ПРОГРАМА НА "УИМБЪЛДЪН" ПРИ ДАМИТЕ