ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новак Джокович се ядоса много на феновете и избухна по време на мача му срещу испанеца Алехандро Давидович Фокина, който изпоти здравата сърбина и срещата продължи над три часа и половина.

Запалянковците на централния корт „Филип Шатрие“ се заядоха с Ноле и не пропуснаха да го освиркват за някои негови изпълнения. Сърбинът пък отпразнува толкова яростно победата във втория сет – с нов тайбрек, както и в първия, сякаш е спечелил титлата.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Джокович предизвика нови обиди от трибуните, а впоследствие повика физиотерапевт, за да му бъде обработено бедрото на левия крак. Реакцията на публиката не закъсня, а Джокера реши да подразни феновете с иронични аплодисменти с ръце. Освирквания имаше към него и в третия сет, в който испанецът рухна.

„Мисля, че повечето хора идват на трибуните, за да се насладят на тениса и да подкрепят единия или други тенисист. Има и хора, които просто обичат да освиркват всичко, което правиш. Ето това аз намирам за неуважително и не го разбирам. Това си е тяхно право. Купили са си билет и могат да правят всичко, което поискат“, заяви Ноле след края на мача.

Следващият съперник на сърбина ще бъде победителят от мача между поляка Хуберт Хуркач и перуанския квалификант Хуан Пабло Варияс.

РЕЗУЛТАТИ ОТ "РОЛАН ГАРОС" ПРИ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!