ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Яник Синер надви световния №1 Новак Джокович със 7:5, 6:7(5), 7:6(2) за 3 часа и 11 минути игра и записа втора победа в груповата фаза на финалния турнир на ATP в Торино. Италианецът сложи край на невероятната серия от 19 поредни успеха на сърбина и си гарантира място в следващата фаза на надпреварата.

Срещата бе изключително равностойна, като в първия сет световният №4 проби сервиса на Ноле в 11-ия гейм и впоследствие спечели тази част със 7:5 след гейм на нула на свое подаване.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Във втория сет двамата бяха безупречни на сервис и никой не стигна до пробив, за да изиграят решителен тайбрек. В него Джокера стигна до два поредни сетбола, пропусна първия, но при втория пласира сервис, който италианецът не успя да реагира и така сърбинът спечели със 7:6(5).

При резултат 3:2 в своя полза в заключителния сет Синер проби Джокович и поведе с 4:2, но световният №1 веднага отвърна на удара и спечели подаването на италианеца, за да изравни впоследствие за 4:4. В крайна сметка се стигна до нов тайбрек, който започна много добре за Синер с пет поредни точки. Джокович прекъсна серията на италианеца, който обаче стигна до пет поредни мачбола. Ноле спаси първия, но авансът Синер бе твърде голям и италианецът взе сета със 7:6(2) и ликува с първи успех над сърбина при петия им двубой на корта.

В последния кръг от груповата фаза Яник Синер ще се изправи срещу Холгер Руне.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!