ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Григор Димитров и Карлос Алкарас имат почивен ден днес и ще играят утре мача си от 1/8-финалите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Шанхай с награден фонд 8,8 милиона долара.  Двубоят ще започне не преди 13:30 часа. Преди това ще има два мача. 

Програмата за днес започва със срещата между Каспър Рууд и Фабиан Марожан, след което Франсиско Черундоло играе със Себастиан Корда.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Във вечерната сесия Яник Синер излиза срещу Бен Шелтън, а мачът ще започне не преди 14:30 часа българско време. Програмата за днес ще завърши със срещата между Хуберт Хуркач и Жижен Жан.

Организаторите поставиха срещата на Гришо с Алкарас за сряда. Началният час ще бъде определен по-късно днес. Димитров ще играе за четвърти път срещу световния №2, като все още не е печелил сет срещу него. През този сезон той вече допусна две поражения от испанеца - 2:6, 5:7 на клей в Мадрид и 4:6, 4:6 на трева в лондонския Куинс клъб. Двамата за първи път играха на твърда настилка през миналата година на "Мастърс" в Париж, където Алкарас триумфира с 6:1, 6:3.

Вчера Гришо се класира за осминафиналите в Шанхай след успех със 7:6 (6), 6:4 над световния №14 Карен Хачанов (Русия). 

20-годишният Алкарас пък елиминира Дан Евънс (Великобритания) - 7:6(1), 6:4.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!