ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният №3 Яник Синер отвя четвъртия в ранглистата на ATP Даниил Медведев с 6:1, 6:2 за 71 минути игра и се класира за финала на турнира от сериите "Мастерс 1000" в Маями, където очаква победителя от Григор Димитров и Александър Зверев. 

Италианецът записа пети пореден успех над руснака, след като преди това загуби първите си шест сблъсъка срещу него на корта. Синер пласира 7 аса срещу 3 за Медведев и направи по-малко двойни (1-2) и непредизвикани грешки (3-9) от руснака.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Първият сет започна с ранен пробив на световния №3, който веднага го затвърди и след това отново взе подаването на съперника, за да поведе с 5:0. Едва тогава Медведев записа гейм на нула, който се оказа и единствен за него в първата част, завършила с чист гейм и на италианеца за 6:1.

Синер проби Медведев още в първия гейм на втората част и го затвърди за 2:0, а в петия гейм за четвърти път в срещата взе подаването на руснака и впоследствие дръпна с 5:1. Последва оспорван гейм в полза на Медведев, но след това италианецът продължи да доминира и след две поредни топки в аут на руснака ликува с 6:2 за класиране на финал.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!