ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Валери Божинов даде поредното си култово интервю, този път пред Youtube канала на Алпер Чочев. В него футболната звезда разказа много интересни подробности от кариерата си. За преместването на семейството му в Малта, първите стъпки в големия футбол, дебюта в Серия "А" едва на 15-годишна възраст, любовта към Лече, отказа да премине в Барселона, тежките контузии и много други. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Не бе пропусната и темата с личния му живот. Валери разказа историята за връзката си с певицата Алисия и участието му в клипа на песента „Карамел“. Божинов призна, че лично е звъннал на Коко Динев с молба да го запознае с жената, която по-късно стана майка на сина му - Валери-младши.

"В Италия си бях пуснал българска телевизия и слушах поп-фолк. Виждам Алисия и звъня на Коко Динев. Викам му "бате Коко, трябва да ни запознаеш". Той ми каза като се прибера в България да му кажа - два-три дни по-рано. Тя обаче си имаше приятел и срещата беше малко конфиденциална", разказа Валери.

В началото на клипа Божинов заявява намерението си да стане актьор и да участва в сериозни филми, ако му се открие подобна възможност. Двамата с водещия дори разиграват кратка сцена, в която Валери играе ролята на Божи маг по телевизия Божa ТВ.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК