ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нестандартното решение на Валери Божинов да прогнозира равенства във всички мачове от 17-ия кръг в Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ му изигра лоша шега. Представителят на Септември (София) не взе нито точка от срещите през изминалия уикенд и вече не е едноличен лидер в класирането. Божинов и дели първото място с по 61 точки с Георги Велинов (ЦСКА), който се завърна на върха.

Още по-интересното е, че Лионел Меси подложи крак на Божинов и обърка сметките му. Мегазвездата на световния футбол вкара победното попадение за ПСЖ в 95-ата минута на мача с Лил, спечелен от парижани със зрелищното 4:3. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Ако срещата на "Парк де Пренс" беше приключила 3:3, Валери щеше да добави една точка в актива си и щеше да продължи да е едноличен лидер в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представители на отборите от Efbet Лига прогнозират на точен резултат мачове от топ първенствата на Европа. 

Джони Велинов се възползва от грешките на Божинов и го изравни на върха, след като добави 3 точки от изминалия кръг. От челниците най-силно се представиха Александър Дюлгеров (Пирин) и Иван Дичевски (Спартак Варна). Капитанът на Пирин (Благоевград) взе 4 точки и дели третото място с Галин Иванов (Славия) (двамата имат по 58 т.). Активът на вратаря на Спартак (Варна) Дичевски пък набъбна на 58 точки, което му отрежда петото място. 

Припомняме, че според правилата на играта ни при познат точен резултат се присъждат 3 точки, при познат само знак - 1 точка.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 17-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО СЛЕД 17-ИЯ КРЪГ: