Треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов сподели след загубата при визитата на ЦСКА с 1:3 и отпадането на 1/8-финалите за Купата на България, че неговите футболисти са били по-добри до първия гол.

"В определена степен съм доволен, до първия гол бяхме по-добрият отбор, опитахме се да играем футбол. След това се опитахме да изравним. Но после ни вкараха два гола, идентични, детски голове ни вкараха. Излизаме със страх срещу Левски и ЦСКА. Притеснени сме, това не е добре. През целия мач имаше хубави атаки, но не могат футболистите ни все още да играят спокойно срещу големите отбори и да им се противопоставят. Ако сме спокойни, само тогава можем да вземем точки срещу тях“, сподели наставникът на „тигрите“ от Бистрица.

„ЦСКА е по-класен отбор спрямо Локомотив (Пловдив), нека не се заблуждаваме. ЦСКА има по-класни играчи. В един момент ми се стори, че можем да изравним, но класата на Кирил Десподов и Али Соу си оказа влияние. Играем много силно срещу отбори от нашата класа, срещу отборите от топ 5 излизаме с прекален респект, със страх, както казах. Говоря за Ботев (Пловдив), Берое, Левски, ЦСКА и Лудогорец. С отборите, които са по-близо до нас - излизаме, борим се, печелим точки, играем добре", добави Росен Кирилов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/19