Треньорът на новака в елита Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана доволен от представянето на футболистите си въпреки загубата с 0:1 при визитата на Черно море в Каварна в срещата от първия кръг на Първа лига.

„Първо не се срамувам с играта на всичките играчи. Разбира се има много неща, които трябва да поправяме. Ако кажа, че незаслужено сме загубили, не съм сигурен дали ще съм прав. Противопоставихме се в голяма част от двубоя. Убеден съм, че отборът ще прогресира с всеки мач. Последните 15-20 минути разбрахме какво трябва да правим. Изпуснахме хубави ситуации”, сподели Костадин Ангелов след мача.

„Темпото е различно, нивото на играчите е различно. Надявам се да продължим възходящото си развитие и да успяваме да се налагаме. Надяваме се да използваме слабостите на противниците. Още не се знае кои отбори са нашата черга. Не мислим за точки. Най-ценното, което получихме, е да се насладим на висшето ниво на нашия футбол. Мен лично не ме интересува печеленето на точки", допълни наставникът на "тигрите" от Бистрица.  

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма