Българските фенове на волейбола и най-вече тези на ЦСКА могат да бъдат спокойни, тъй като ще имат възможност да гледат по телевизията изключително важния мач в Полша. В неделя от 16:00 часа "червените" гостуват на ЗАКСА в 1/2-финал-реванш от турнира за Купата на CEV.

По-рано ви информирахме, че у нас може и да няма излъчване, тъй като полската компания, която първоначално бе поела ангажимент да произведе телевизионен сигнал от двубоя, се е оттеглила от него. В първия мач селекцията на Сашо Попов размаза поляците с 3:0 гейма в "Арена Самоков".

Прякото излъчване на реванша ще стане благодарение на "Канал 3", който ще изпрати свой екип в Полша и със сателитна връзка ще се осъществи предаването му в България.

"През последните 24 часа водихме изключително интензивни разговори. Успяхме да урeдим излъчването на важния мач благодарение и на доброто ни сътрудничество с мъжкия волейболен клуб на ЦСКА в лицето на президента му Георги Георгиев. Осъществихме почти невъзможното. Изпращаме наш екип и ще излъчим мача в неделя от 16 часа", обяви шефът на "Канал 3" Сашо Диков. /БЛИЦ