Волейболният ни национал Георги Братоев изрази съжалението си и поднесе извинение на феновете за загубата с 1:3 гейма от Италия, която лиши България от така жадуваното участие на европейски финал.

"Какво не достигна да бием Италия? Чисто технически не мога да кажа. Трябва да погледнем подробно мача, статистиката... На моменти не можахме да реализираме важни топки. Тези неща, за да се случат, трябва да мине време, докато стане ясно къде сме сгрешили", коментира пред ТВ7 Георги Братоев.

"Италианците играят в силното си първенството. Знаят как се печелят такива мачове. За съжаление отново не успяхме. Това ни беше най-важният мач. Дори по-важен от финала. Искаме да се научим да печелим такива мачове, но и този път не успяхме. Искрено съжаляваме. Извиняваме се на феновете", добави националът.

"Аз не усещах някакво страшно голямо напрежение. Знам ли, може би при някои от другите момчета да е имало напрежение. Ако искаш да нямаш напрежение, трябва да отпаднеш в груповата фаза", каза Братоев, който коментира и срещата за бронзовите медали със Сърбия, която е утре от 16:00 часа - "Разбира се, че излизаме пределно мобилизирани и да вземем медал, който го очакваме от много време."