Волейболният ЦСКА ще разчита на двамата опитни състезатели Николай Иванов и Ивайло Стефанов и през новия сезон. Това потвърди днес треньорът и изпълнителен директор на клуба Александър Попов. Николай Иванов и Ивайло Стефанов са в основата на успехите на “червените” през последните няколко сезона. Другият по-опитен – Евгени Иванов-Пушката, прекрати кариерата си след края на миналия шампионат.

“И този сезон старши треньор на ЦСКА ще бъда аз. Не съм забравил обещанието си, следващият треньор на тима ще бъде Николай Иванов. В сегашната ситуация, без ясна представа кой ще дойде и кой ще стане собственик на клуба не можем да правим генерални промени. Николай Иванов ще посъбере сили и когато си почине добре, малко по-късно отново ще бъде част от нашия колектив", заяви Александър Попов.

В състава ще има и други опитни играчи, ако не си намерят отбори в чужбина. Засега с “червените” тренират Ивайло Барутов и Петър Кирчев, които могат да станат част от отбора. Разпределителят Георги Манчев се почти се е възстановил от тежката контузия през февруари и до месец може би ще може да влиза в игра. Останалият състав на ЦСКА ще бъде допълнен от юношите на клуба./БЛИЦ