Разпределителят на "Левски" Волей и на националния отбор на България Георги Братоев сподели мнението си следпобедата с 3:1 над Иску Волей (Тампере) в първи мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на ЦЕВ.

"Доста странен мач се получи. По отношение на мотивацията – беше доста трудно да бъде на високо ниво, а трябваше да бъде на такова. По едно време тимът на Тампере се съвзе и игра добре. След първия гейм, в който поведохме с 9:1 точки доста се поотопуснахме, а не трябваше. Имаме нужда от по-голяма сработка, защото в отделните елементи има моменти, в които не знам на кого да подам топката и това се вижда. Във втория и третия гейм имахме грешки. Първенството е дълго и имаме време. Ще се борим да показваме най-доброто", сподели Братоев пред Гонг.

"Умишлена загуба няма как да има! "Левски" може да отиде с втория си отбор във Финландия, но няма да падне умишлено. Ако победим, ще играем в Купата на Европейската волейболна конфедерация, ако загубим, ще участваме в "Чалъндж Къп"", коментира разпределителят.