Все още има билети за бенефисния двубой на Владимир Николов - "Моята игра" в "Арена Армеец" на 8 май (неделя).

Организаторите на мача обявиха, че касите ще бъдат отворени и през уикенда и призоваха сдобилите се с билети да заемат местата си по-рано от началото на шоуто - 18:00 часа.

"Арена Армеец" отваря врати в 16:00 часа, а на "Моята игра" няма да бъдат допускани хора с опасни предмети, професионална записваща техника, оръжие, както и такива в нетрезво състояние.

Напомняме че, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли ТУК. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете от 1 март 2016 г. в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.