Една от най-добрите български волейболистки от близкото минало Антонина Зетова вече работи във волейболна академия "Стойчев-Казийски". Клубът на Радостин Стойчев и Матей Казийски възлага големи надежди на най-новото си попълнение:

"Волейболна академия "Стойчев-Казийски" с радост ви представя най-новото си попълнене в треньорския щаб! Това е една от най-успешните състезателки по волейбол на България Антонина Зетова, която ще работи в женско направление.

Тони Зетова е родена в Русе и се е състезавала в едни от най-силните първенства на планетата и е ставала три пъти шампионка на Турция, както и два пъти на Италия. В богатата си кариера именитата ни състезателка е отличавана два пъти за най-добър реализатор на италианското първенство, с отборите на Модена и Бергамо. През 2000 г. получава награди за най-добър играч на шампионата и "Оскар" за най-добър чуждестранен състезател с Модена, а през 2007 г. е обявена за MVP на финалния плейоф с Перуджа.

В националния отбор на България Тони Зетова играе от 1991 г. до 2010 г. Участва на 7 Европейски и 2 Световни първенства и на 1 Европейска лига, където печели сребърен медал. На ЕП във Варна през 2001-a е избрана за най-резултатен състезател.

През 2016-a е назначена за помощник-треньор на нацоналните отбори жени и девойки до 23 г., а през 2017 година вече като старши треньор на националния отбор за девойки до 23 г. печели бронзовите отличия на Световното първенство в Словения.

Антонина Зетова е завършила НСА като Бакалавър и Магистър в сферата на високите спортни постижения във волейбола.

Пожелаваме на Тони да успее да предаде безценния си опит на младите състезателки от ВАСК, да запали искрата на волейбола във всяка една от тях и да продължи с многобройните си отличия и като треньор в Академията."