Страхотна оферта приготвя Лубе Банка (Мачерата) за волейболната ни звезда Матей Казийски. Италианците са склонни да се разделят с 1,6 милиона евро, за да си осигурят услугите на национала. Казийски има договор с Тренто за още една година. Според запознати Матей е склонен да се раздели с шампионите заради далеч по-добрите финансови условия, пише “Меридиан мач”. В момента лидерът на Тренто прибира по 1,2 милиона евро на сезон.

“Напълно е възможно Матю да приеме офертата и да напусне Тренто. В Мачерата са готови на всичко, за да го привлекат. А и се надяват скандалът със Стойчев да си каже думата, въпреки че Радо отрича да има такъв”, заяви източник пред изданието. Освен от Лубе Банка към волейболната звезда има още три оферти. Предложението на Мачерата обаче е най-апетитно.

Казийски е започнал да прави планове за живота и след волейбола. Матей е решил да инвестира в бизнес в България. Все още не е ясно към какво точно се е насочил спортиста, но вече търси съвети от големи предприемачи./БЛИЦ