ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

19-годишният волейболист на Олимпиец (Плевен) Павел Калев се нуждае от помощ. Талантът пострада тежко в пътнотранспортното произшествие на пътя Плевен - Ловеч в събота (11 ноември), в което трагично загубиха живота си трима души – президентът и треньор във ВК Олимпиец Стефка Великова, и двама състезатели на мъжкия отбор - Симеон Симеонов и Калоян Минков.

Калев, който е студент от първи курс в Медицински университет Плевен, се нуждае от интервенционална кардиологична процедура, която не се покрива от НЗОК - поставяне на стент на низходяща гръдна аорта по повод дисекация. Животоспасяващата интервенция ще се извърши по спешност в частна болница и сумата е на стойност 5000 лева. Като след това му предстои операция на бедрена кост.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Нека върнем Павел вкъщи здрав, усмихнат и още по-силен от преди! Нека покажем на семейство Калеви, че не са сами!", апелират приятели на Павел.

Вече има поставени дарителски кутии за събиране на средства за Павел Калев в магазин "Зора" - Панорама мол, Медицински Университет Плевен, СУ "Иван Вазов", ДКЦ "Авис Медика" ООД - регистратура.

Дарителската сметка е на името на неговата майка - Бистра Петкова Калева:

BG37 CECB 9790 1036 9818 00

Междувременно от ВК Олимпиец (Плевен) излязоха с апел към всички, които ще присъстват на поклонението на Стефка Великова, парите предвидени за цветя да бъдат дарени за лечението на Павел Калев.

Призивът от плевенския волейболен клуб:

"Обръщаме се към всички, които ще присъстват на поклонението на Стефка Великова. Тя живееше, за да помага и да прави всички хора щастливи и по-добри. Знаем, че няма кой да замести нейният чар и харизма, знаем че каквото и да направим никога няма да се доближим до това, което правеше тя! Знаем обаче, че можем и сме длъжни да продължим нейното дело. 

Павел Калев е единственият оцелял, който е бил в колата и все още е в болница. Ние вярваме и ще направим всичко възможно той да се оправи и възстанови напълно! Поради тази причина призоваваме вместо цветя, парите които сте предвидили за тях да ги пуснете в кутиите, които ще бъдат там. Всички събрани средства ще отидат и бъдат дарени за лечението на Павел Калев."