Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Капитанът на волейболния ни национален отбор Владимир Николов също може да се оттегли, ако Радостин Стойчев напусне селекционерския пост, разбра БЛИЦ. Причината - Мартин Стоев. Според слуховете именно той е гласен за заместник на сегашния наставник от понеделник.

Николов и Стоев не са в добри отношения от няколко години насам. Преди време треньорът извади Владо от списъка си за Световната купа, защото "играчът не можел да бъде резерва". Тогава диагоналът призна, че е научил от медиите за решението и е крайно обиден за отношението.

В същото време пък Стойчев може да прекрати едностранно договора си, тъй като в него има специална точка, позволяваща му това. А по всичко изглежда, че специалистът ще подаде оставка, тъй като едва ли президентът на волейфедерацията инж. Данчо Лазаров ще депозира своята. Именно това беше условието на наставника, за да остане начело на България. Срокът изтича тази вечер.

А ако Стойчев си тръгне, вероятно ще го последва и звездата на националния ни отбор Матей Казийски. Играчът на италианския Трентино също поиска главата на Лазаров. Президентът пък се закани Матей да не играе волейбол, ако откаже покана на федерацията за тима.

Предстои да видим кой, кого и кога... Във вторник отборът заминава за Аржентина за втория турнир от Световната лига. Или с нов селекционер и старо ръководство, или с настоящия селекционер и нов управленски екип.