Капитанът на Тренто Матей Казийски даде интересно интервю пред официалния сайт на клуба преди неделното дерби с Кунео в Серия А1.

"Срещу Бре Банка Ланути трябва да играем на по-високи обороти в сравнение с мача от Шампионската лига срещу Тур (Тур, Франция) (завършил с победа 3:0 за Трентино, б.р.). Очаква ни важен двубой и ще бъде по-различен от последните три. Ще ни трябват здрави нерви, както и много мисъл и тактически поглед. И най-важното – да не допускаме много грешки. Бре Банка Ланути ще дойдат в неделя с мисълта да се реваншират след тежката загуба в Латина. И ние ще трябва да им попречим и да не им даваме много шансове в атака", каза Казийски, цитиран от bgvolleyball.com

"Със сигурност това ще бъде по-специален мач за Цецо СОколов, но съм щастлив, че ще можем пак да се видим и да разговаряме преди и след мача. Ще иска да забива всяка една топка, но това не е новина. Познаваме го добре, много е експлозивен и ще ни бъде приятно да играем срещу него."

"Като гледам статистическите данни от техните мачове и нашите мисля, че възлова ще е играта около мрежата. И като отчетем факта, че ние се намираме в много силна форма в атака, а те са доста стабилни на блокада. Но е трудно да се предвиди какво точно ще промени развитието на мача. Аз се надявам домакинството да ни помогне да победим, защото имаме нужда от нов успех, за да се изкачим в класирането", завърши Матей.