Треньорът на "Левски" Христо Илиев е разочарован от факта, че в неделя неговите волейболисти бяха изоставени от “сините” фенове и трябваше да се чувстват като гости срещу ЦСКА в зала "Христо Ботев". "Червените" надиграха домакините и спечелиха с категоричното 3:0 гейма.

„Винаги е тежко да се играе срещу ЦСКА. Успяха да ни надиграят категорично, но имаха и огромното предимство от своята вярна публика, която направи още по-тежки нещата за нас. Това, което ме боли, е че го нямаше левскарския дух. Нашата публика липсваше, а този отбор се нуждае да бъде припознат от феновете, защото му трябва подкрепа. Колкото повече волейболни хора подкрепят "Левски", толкова по-бързо ще успеем да излезем от това положение и да им носим радост", коментира Христо Илиев.

"Рано е да мислим, че школата на Владо Николов, която в момента е завладяла волейболните среди, ще даде своите бързи резултати. Няма как да стане, но това е правилният път. В отбора искам да играят момчета, които са израснали в "Левски", за да не е необходимо да привличаме други състезатели", добави треньорът на "сините".