Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Треньорът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов коментира скандала с обидения Владислав Иванов. Играчът се разсърди, след като треньорът го напсува по време на мач заради отказ да влезе в игра. Наставникът на тима призна, че го е нагрубил, но подчерта, че по-лошото е, че волейболистът не е пожелал да помогне на отбора.

"В спорта много демокрация няма. На нас това ни бърка нещата. Някой неща, който ги забравихме, когато дойде демокрацията. Не може треньорът да се скара, да каже нещо. Имал съм треньори, на които всяка втора дума им е псувня. В Русия, а в Сърбия, ако знаете какво е. И сега се обидихме, че си теглихме по една майна...

Това са нормални неща. В спорта на такива реплики не се отдава такова значение. Разбрах, че е говорил пред Нова телевизия за това. Къде, в новините ли? В спортните новини. Ако питате мен, по-добре да се беше отишъл в "Съдебен спор"... Щеше да е фантастична темата. Щяха да реват зрителите, да има едни сълзи рано сутринта... Голяма драма!", коментира Константинов с ирония.

"Няма какво да изглаждаме нещата. Говорим за мъжки отношения. Какво е станало толкова... Аз не съм злопаметен и на тези, който са ме плюли, съм им подавал ръка. Не се държа като обидена госпожица. Напрежението е част от спорта. Ако ти стане безразлично и няма тръпка, сменяй професията", допълни треньорът.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)