Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Либерото Владислав Иванов си е тръгнал сам от националния отбор на България, твърдят колегите от "Спортал". Късно снощи се появи новината, че селекционерът Пламен Константинов е изгонил Лимона по време на първата официално контрола срещу Белгия във Варна.

Според близки до държавния тим ситуацията е била малко по-различна.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Селекционерът на националния отбор на България Пламен Константинов е налетял на Владислав Иванов - Лимона по време на първата контролна среща с Белгия в събота.

По-време на четвъртата част мача, при доста негативен резултат за България, първо селекционерът е пуснал като резерва в игра Владислав Иванов. Либерото, което през изминалия сезон игра за френския Ница, се е представил лошо на посрещане и в защита и Пламен Константинов взел прекъсване, на което наставникът се развикал на Лимона, че не се е справил със задачите си.

Влади Иванов му е отвърнал, че не е направил грешките нарочно. Двамата са се спречкали и само бързата намеса на Валентин Братоев и останалите национали са предотвратили по-сериозен сблъсък между селекционера и либерото, пише още "Спортал".

В тайбрека Пламен Константинов отново повикал от квадрата на резервите Влади Иванов и поискал да влезе в игра, Лимона обаче казал на Теди Салпаров да си влиза на игрището...

Тогава Пламен Константинов заявил на Влади Иванов, че ако не иска да играе, то може да си тръгне от националния отбор. Либерото напуснал залата и се насочил към хотела, след което си събрал нещата.

От няколко дни Владислав Иванов е в София и не прави планове въобще да се завърне в държавния тим за Мондиал 2018 или по-късно, докато начело на отбора е Пламен Константинов.