ЦСКА е на път да привлече двамата кубинци Ясер Портуондо и Райдел Поей, за чийто интерес на “червените” към тях вече писахме.
 
Очаква се утре двамата да се присъединят към “армейския” тим от италианския Рома.
Двамата станаха известни, след като избягаха от Варна през 2007 година. Те пристигнаха с кубинския национален отбор и се изнизаха преди втората среща от Световната лига. След това се озоваха в Италия и поискаха политическо убежище.
 
"Червените" със сигурност ще привлекат и здравеняка от Латвия Валтерс Рама, който изкара проби при "червените" по време на турнира в Солун.
 
За Ясер Портуондо не мога да коментирам. Валтерс Рама със сигурност остава в ЦСКА", каза старши-треньорът на ЦСКА Александър Попов пред Спортал.
 
27-годишният Портуондо и 25-годишният Рама са посрещачи и се очаква да подсилят този елемент на "червените". Освен тях на тази позиция в ЦСКА играят отще ветеранът Ивайло Стефанов и Владислав Александров, а в тима могат да останат и Иван Колев и Бойко Бонев.
 
От началото на сезона ЦСКА привлече либерото на националния отбор на България Теодор Салпаров, както и бившите центрове на държавния тим Евгени Иванов - Пушката и Светозар Иванов. в тима са още националите Теодор Тодоров и Стоян Самунев. На разпределителния пост ЦСКА разчита на бившия капитан на националния отбор Николай Иванов и младия Николай Манчев. На поста либеро "червените" разполагат още с опитния Даниел Пеев и младежкия национал Антон Василиев.