ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Женският национален отбор по футбол на България загуби категорично с 0-3 (20:25, 13:25, 11:25) от Япония в  квалификационния турнир за Олимпиадата в Париж през 2024.

Поражението е четвърто поредно за тима ни (0:3 от Белгия, 0:3 от Турция и 2:3 от Бразилия) в групата, като по-зле от нас е единствено Перу. Япония пък е в битка с Турция и Бразилия за двете места, даващи квота за Олимпиадата.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Селекционерът Лоренцо Мичели извъртя целия състав, с цел да направи някаква промяна, но такава не настъпи. Класата на японките се оказа ключова. 

В началото на двубоя поведохме с 4:2, след което лека-полека японките ни настигнаха.  След 12:19 Лоренцо Мичели пусна в игра Микаела Стоянова и Маргарита Гунчева, които направиха впечатляващ двубой вчера. Родните представителки скъсиха дистанцията на само три точки (17:20), но съперникът не допусна повече съпротива и надделя. 

Във втория гейм азиатките тръгнаха ударно (7:1), като до края владееха напълно положението. Така те увеличиха аванса си на 2:0 гейма без проблем. 

Третата част също бе изцяло под диктовката на домакините, които отново не дадоха възможност на нашите да се противопоставят и ги оставиха на едва 11 точки.

До края програмата на нашите включва срещи с по-леки съперници. Следващият ни двубой е на 22 септември (петък) срещу аутсайдера Перу в 07:00 ч. българско време.