Напрежение са заформя дни преди полуфиналния мач на волейболния ЦСКА срещу полския ЗАКСА. Двубоят е на 22 февруари (вторник) в зала “Арена Самоков” от 19,30 часа. Интересът към двубоя е огромен, над 10 хиляди зрители искат да са на трибуните в залата. Неприятното за голяма част от тях обаче е, че не повече от 3000 души ще имат възможност да влязат в “Арена Самоков” и да подкрепят на живо любимците си от ЦСКА.

Билетите за двубоя са на цена от 2 лева. Те ще се продават само и единствено на входовете на "Арена Самоков", като продажбата им ще започне точно в 17,00 часа на 22 февруари - в деня на мача. По-рано никъде ценните хартийки няма да могат да бъдат закупени.

Над 200 полицаи ще се грижат за сигурността в залата. Причината за засилените мерки за сигурност е заплахата от наказание на ЦСКА. Както е известно, “червените” са заплашени с изхвърляне от евротурнирите заради хвърлени предмети от публиката по време на мача с турския Зиратбанк 3:2 от четвъртфиналите. Ако на мача със ЗАКСА бъде хвърлена монета, запалка или каквото и да било, отборът ще изхвърчи от турнира./БЛИЦ