Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Волейболните ни национали стартираха отлично на световното първенство, надделявайки с 3:0 гейма срещу Финландия. "Лъвовете" се радваха на страхотна подкрепа от трибуните във Варна. Игралият на висота Валентин Братоев сподели, че той и съотборниците му изгарят от желание да радват публиката с победи. 

"Много хубаво начало, важно беше да победим. Предполагам всички момчета са изключително доволни. След като се изприказваха толкова неща, че отборът не е готов и има контузии, което всъщност е факт. Ние сме щастливи, че победихме и чакаме следващия противник", каза Братоев. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Беше ми напрегнато преди началото на мача. При всеки е така, защото си дава сметка колко е важно това, че има Световно в България. На нас много ни се иска да зарадваме хората и да ги върнем в залите. Да имат позитивна емоция, защото не им е лесно - скъпи билети, не изкарват много пари... Надявам се хората днес да са останали удовлетворени", коментира пред БНТ националът. 

"Отборният дух е най-важното нещо в един колектив. За мен е по-важно да има отбор, отколкото супер индивидуалности. Отборът побеждава. Ние сме доста сплотен отбор или поне така ми се струва на мен", каза Братоев и добави за следващия съперник: "Иран е от Топ 8-10 на света. Там, където горе-долу сме и ние. Чака ни изключително тежък мач (б.р. - на 13 септември от 20:30 часа). Да откриеш Световното срещу непретенциозен съперник не е лесно."

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ 2018 - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ