Радослав Бакърджиев е новият треньор на женския "Левски Волей". През изминалия сезон специалистът бе помощник на Любка Дебърлиева и водеше девойките старша възраст на клуба. Сега той застава начело на тима, а самата волейболистка се връща на игрището за да поднови кариерата си.

„Имам амбиции да постигнем по-добър резултат от миналия шампионат", заяви Бакърджиев пред bgvolleyball. „Това означава, че ще се борим за медал. Имаме талантливи млади състезателки и смятам, че шансът ни за челната тройка е реален", допълни специалистът.

Като потвърждение на думите си, новият треньор вече събра отбора и започна подготовка за новия сезон. В столичната зала "Сиконко" се готвят 16 момичета, като списъка се допълва от Нася Димитрова и Кристин Колчалгова, които са с женския национален отбор на България в Правец.

Със "сините" тренира и бившата национална разпределителка Любка Дебърлиева, която цели оптимална форма за завръщането си на терена. Както е известно, през юни тя роди момиченце - Любомира, за което е публична тайна, че е дъщеря на шефа на федерацията по волейбол инж. Данчо Лазаров.