Волейболистите на ЦСКА се завърнаха от Полша, където загубиха от ЗАКСА и не успяха да се класират на финала на Купата на CEV. Централният блокировач на "червените" Евгени Иванов - Пушката получи и травма в лицето, след сблъсък с Николай Иванов, който затвори първия гейм.

"Сега сe чувствам добре. Нямам счупени зъби, или нещо по-сериозно, защото имаше и такава вероятност. Радостното е, че няма никакви усложнения и се разминах само с няколко шева. За съжаление мисля, че сблъсъкът с Ники Иванов предопредели гейма и развоя на мача. Точно нещата бяха тръгнали да се обръщат в наша полза и всички бяхме в подем. В "златния" гейм началото бе определящо. Започнахме лошо и това повлия на развитието на гейма. След мача имаше смесени чувства в мен", заяви Иванов за bgvolleyball.

“Не ми е за първи път да губя и със сигурност няма да ми е за последен, а и много по-лоши контузии са ми се случвали. Яд ме е, че се случи в такъв момент, че повлия на мача. Няма място да търсим вина в някой от двамата, нито да седнем да се обясняваме“, сподели пред чакащите го медии Пушката.