Истински ад готвят феновете на Пирин Балканстрой за дербито срещу ЦСКА от третия кръг на родната волейболна Суперлигата. Мачът е днес от 17:30 часа и ще бъде предаван по БНТ 1.

Очаква се привържениците на Пирин да напълнят до откат спортната зала в Разлог, където по традиция гостуващите тимове играят трудно, заради специфичната атмосфера, пише "7 дни спорт". Очаква се за любимците си да викат около 700 запалянковци.

ЦСКА ще има камерна агитка. Според шефа на фенклуба на "армейците" Димитър Ангелов-Дучето на мача ще присъстват двайсетина ултраси. Те ще бъдат от фенклубовете на "червените" в Разлог, Банско и Баня. Дучето обаче е сигурен, че шепата народ ще подкрепи качествено тима на Александър Попов.

Титулярният посрещач на Пирин Станислав Петков пипна настинка в навечерието на мача. Треньорът Мирослав Живков обаче е убеден, че ще може да разчита на крайния нападател.

ЦСКА ще заложи на същия стартов състав, който изкова победата над Лукойл Нефтохимик преди седмица. Либерото Даниел Пеев няма да играе заради травма, като на негово място ще започне младокът Антон Василиев. Стойко Ненчев също не е в групата за дербито. Централният блокировач още лекува контузия в коленете. /БЛИЦ