Либерото на България Теодор Салпаров беше доста разочарован след поражението на България с 0:3 гейма от състава на Иран в Лигата на нациите в Пловдив.

"Тежко е да се говори веднага след мача, трябва да видим разбора. Иран с втория си състав се радваше на всяка точка, все едно печелят голямо първенство. Когато си освободен трябва да печелиш, а не ни се получи. Въпросът е когато дойдат мачовете под напрежение, какво ли ще бъде? Имаме брак на сервис", коментира Салпаров.

"Пропуснахме доста контаатаки, вчера се получи, а днес не съм видял цифрите, но сигурно процентът е малък. Когато ни натиснат със сервис допускаме по 4-5 точки. Волейболът тръгва със сервис, играем на приливи и отливи. Щеше ми се да е друго нивото на нашия отбор. Няма синхрон между състезателите, отборното го няма. Нашият отбор може да играе само когато има пламък в очите. Задължително трябва да го бием тук, а те показаха по-голяма воля за победа и самочувствие. Тук няма титуляри и резерви, взаимозаменяеми сме. Чака ни зверски труд преди олимпийската квалификация", допълни либерото на България.