Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов бе радостен след победата над Зенит (Казан) с 3:2 гейма в мач от група “А” на Шампионската лига.

“Щастливи сме, няма какво да крием емоциите си. Доказахме на Европа и на България, че волейбол на клубно ниво може да се развива у нас. Това е венец на работата ни в последните 5 години. Няма значение дали ще излезем от групата. Играхме на ниво срещу изключителен отбор. Нашите звезди бяха по-добри от тези на съперника и блестяха повече”, каза Попов.

“Направихме много силен мач, можеше и да победим с по-категоричен резултат. Във втория гейм си каза класата на един състезател (б.р. – Максим Михайлов). Моите състезатели са професионалисти, това, че има победа и загуба, че има момент на разконцентрираност е нормално. Направи поредица от точки, но ние вдигнахме глави в третия гейм. Привилегия е да играем и да мерим сили с такива звезди, както виждате, без страх и напрежение. Сега гостуваме на Зенит в казан, ще подходим по същия начин, без да си вдигаме носовете”, завърши наставникът./БЛИЦ