Треньорът на ЦСКА Александър Попов бе доволен след постигнатата победа с 3:2 гейма срещу Кан в Шампионската лига. Двубоят се игра пред празните трибуни в зала "Арена Самоков", тъй като "червените" изтърпяват наказание заради фенски изстъпления от миналия сезон.

"Много съм доволен от центровете, от Евгени Иванов, както и от Николай Иванов. Ясер Портуондо показа защо е в нашия отбор. Все още искам повече от Филип Мейо. Ивайло Стоянов пак бе барометърът на нашата игра", каза Сашо Попов.

"Липсата на публика може би предопредели развръзката в първия гейм. Отделно и в някои други моменти подкрепата от трибуните можеше да ни е от полза. Това обаче бяха реалностите и трябваше да се съобразим с тях", заяви Попов след срещата.

Няма как погледите да не са насочени и към следващата среща на ЦСКА в Шампионска лига - домакинството на Зенит (Казан).

"Едва ли може да се каже нещо ново за такъв класен съперник. Пристига отбор от ранга на Тренто и на най-високия ранг в Европа. За нас е привилегия да играем със Зенит и за това сме се борили през годините. Ще воюваме за всяка томка, ако можем да вземем гейм и по някакъв начин победа, това ще е успех. Но и самият факт, че играем срещу тях е постижение", сподели още Сашо Попов.

"Целта ни е да преминем груповата фаза, но това в никакъв случай няма да е лесно. Правим всичко възможно, но не трябва да ни боли ако не успеем, защото сами сме си вдигнали високо летвата", завърши Попов. /БЛИЦ