Треньорът на мъжкия волейболен ЦСКА Александър Попов заяви след загубата от гръцкия Ираклис (Солун) с 0:3 гейма в Шампионската лига, че "червените" дават максимума от себе си.

"В спорта няма ако или обаче. Ние сме тук и играем, колкото можем. Причините за загубата са комплексни. Не искам да се оправдавам, или да оправдавам някого, а напротив - горд съм с моите момчета, защото се справяме в една много тежка ситуация за клуба. Всички от състезателите на ЦСКА дадоха каквото могат от себе си. Явно в този момент това са ни възможностите. Ако ни беше страх и знаейки какво ни е финансовото положение, нямаше да правим опити да бъдем тук. Благодарен съм на всички, които дойдоха в "Арена Армеец" и ни подкрепиха", заяви Попов след второто пореажение за сезона в Шампионската лига.

"Чисто спортно-технически, нашите състезатели не можаха да посрещат толкова добре, колкото ни се искаше, за да играем още по-добре в центъра. Липсват ни постове. Мъчим се да сглобим някакъв състав. Естествено можем повече и ще се опитаме да играем по-добре, но има и други неща върху, които трябва да се съсредоточим сега. Имаме да взимаме важни решения, да решим проблеми", каза още Сашо Попов.