"Отмъщението за решението на Нася Димитрова законно да напусне ВК "Левски" е организирането на нескопосана дисциплинарна процедура от неформалния собственик на ВК "Левски" и президент на Българската Федерация по Волейбол", написа във "Фейсбук" адвокат Радостин Василев, който защитава националката в битката й да заиграе с екипа на Марица.

Както БЛИЦ СПОРТ вече разкри, ръководството на Левски и по-специално инж. Данчо Лазаров правят спънки на Нася Димитрова, въпреки че тя се е откупила от "сините" срещу исканите от клуба 10 000 евро. Адвокат Радостин Василев потвърждава информацията, както и за шестмесечното спиране на състезателните права на волейболистката от "сервилната, наведена и некомпетентна комисия на БФВ с художественото име "ЧАЛАМБА".

"Нася Димитрова е наказана от ибрикчиите на султана", пише още Руди.

Цялата публикация на адвоката:

"Считано от 08.12.2016г. всички действащи договори между волейболистката Нася Димова Димитрова и ВК "ЛЕВСКИ" с ЕИК-121345666 са прекратени. Считано от същата дата тя има право да подпише договор с друг волейболен клуб и да бъде картотекирана за него.

Поради факта, че повече от два месеца, двама различни управители на ВК "ЛЕВСКИ" с ЕИК-121345666 отказваха да приемат книжа от Нася Димова Димитрова, прекратяванията на договорите на последната бяха извършени под формата на нотариална покана съгласно разпоредбата на чл.50, ал.4 от ГПК. След 4 неуспешни опита за лично връчване на книжа, на 23.11.2016г. Нотариус No 203 с район на действие СРС, разлепва уведомление при условията на чл 47, ал.1 от ГПК и на 08.12.2016г. книжата се считат за връчени при условията на чл 47, ал.5 от ГПК с разписка No179.

Отмъщението за решението на Нася Димитрова законно да напусне ВК "ЛЕВСКИ" с ЕИК-121345666 е организирането на нескопосана дисциплинарна процедура от неформалния собственик на ВК "ЛЕВСКИ" с ЕИК-121345666 и президент на Българската Федерация по Волейбол. В сервилна, наведена и некомпетентна комисия на БФВ с художественото име "ЧАЛАМБА", Нася Димитрова беше наказана от ибрикчиите на султана с 6 месеца спиране на състезателни права, защото е казала истината.

Драги смехурковци, нали не мислите, че ще спра дотук. Какво се задава си нямате идея."