Звездата и диагонал на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов след втората победа на Европейското първенство - 3:0 над Румъния в Монпелие, че излизат за победа и утре срещу Португалия.

"Що пък да ни бъде лесно. Имаше моменти, в които се отпускахме, защото си мислехме, че мачът ще бъде спокоен и доста лесен, но румънците ни показаха, че вече няма отбори, срещу които да излезеш и просто така да победиш. Вече в цял свят се играе един доста добър волейбол. Радваме се, че победихме. Отиваме да почиваме и да мислим за утрешния мач, който е много важен. Срещу Португалия трябва да излезем с много по-различна мотивация и да играем много по-различен волейбол от този, който показахме днес на игрището. Няма значение дали сме падали или сме побеждавали срещу тях. Това е едно Европейско първенство, трябва да го изиграем на 100% и да се стремим към победата. Утре излизаме за победа", коментира Цецо Соколов след мача пред официалната Фейсбук страница на БФВ.

"Гледахме ги Франция вчера, но не ми се струват, че са това, което бяха преди две години. Дори тази година това, което играха в Лигата на нациите, не са това, което бяха. А Италия играха доста силно срещу Португалия и не им дадоха никакъв шанс. Но Италия си е Италия, Франция си е Франция, ние излизаме срещу тях да се раздадем, но гледаме нашата си игра", сподели още Соколов.