Бившият селекционер на националния отбор на България Мартин Стоев проведе днес първата си тренировка на "Левски Волей". Спецът се завърна начело на "сините" след 4-годишна пауза, в която работи в чужбина.

"В България мога да водя само "Левски". Това е моят отбор", категоричен бе Стоев.

"Новите играчи, са стари играчи на "Левски". Хората, които започват подготовка са от "Левски", няма външни състезатели. Вальо Братоев, Краси Гайдарски, Тошко Богданов… Целите ни през новия сезон са тези играчи да напредват. Да играят добър волейбол! Това получи ли се, ще гоним максимални цели в първенство и Купата на България. До няколко дни ще стане ясно кои ще останат в тима. Засега всички остават. Но ако дойде някоя грандиозна оферта, няма да спираме никой. Може да атакуваме и евротурнирите със силен отбор", добави новият наставник на "сините".

"Ще играе ли Георги Братоев в чужбина? Зависи от офертите. Ние това си говорихме с Георги. Той игра силно за националния тим и не трябва да ходи в посредствен отбор. Тук ще напредне, но - конкуренцията в първенството ще е по-слаба", допълни пред "Спортал" Мартин Стоев.

"Конкуренцията в България? Не съм се интересувал… Още има момчета, които не познавам от моя отбор. Сега, да се занимавам с другите хора не ми е работа…. Първо искам да опозная новите момчета, защото 4 години ме нямаше в клуба. Конкуренцията впоследствие", завърши Мартин Стоев.